CORT_0394
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/02
Commission | 11 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Na actualidade, especialmente nos últimos anos, produciuse un cambio cambio na
gastronomaía e na cociña que, todavía non se sabe se é para ben ou para mal, xa
que, como se pode ver nos restaurantes máis exitosos con numerosas estrelas Michelín,
nos que cobran unha cantidade de diñeiro desproporcionada para en comparación
coa cantidade de comida que poñen no prato. Se esta clase de cociña triunfa, é por
que hai xéente á que lle gusta, iso está claro,. esta Esta xente é sobre todo xente
adiñeirada que pode permitirse pagar esas contas para quedarse con fame o resto do día, aín
da que tamén hai xente persoas que teñen curiosidade por esta cociña , ou mesmo que
lles gusta que, é posible tamén grazas ao emprego de utensilios moi avanzados que
hai uns anos non existían e que nin se quera se imaxinaran, xa que esta tend nova
tendencia tre cómpre admitir que nesta nova cociña o que prima é a imaxinación
xa que posto que os pratos teñen unha presentación e unha apariencia increíbles, o que
se consegue empregando as ferramentas mencionadas. A duración desta nova tendencia é
difícil de prever, xa que tanto podería ser unha moda pasaxeira, como moitas outras
que pre pareciían ser imprescindibles e acabaron quedando no olvido; como podería
convertirse nunha costume unh culinaria extendéndose a outras capas da sociedade dado
que, despois de todo, e outra forma máis de comer, algo que sí que é imprescindible de
verdade pero o que hai que ver é se esta moda se a sociedade cambiará a súa forma
de alimentarse ou, polo contrario, seguirá como ata agora.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation