CORT_0409
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/17
Commission | 11 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía cada día está sendo máis popular.
Ahora os estudantes demandan cada vez máis a hos
talaría.
Á xente gustalle moito ir a un restaurante con boa
comida, sobretodo cando está de vacacións nun lugar
e quere probar boa comida típica. O certo é que
en Galicia a gastronomía non se pode queixar, temos
moi boa cociña e sobretodo moi boass alimentos como
o marisco e o peixe fresco.
Esta nova pasión pola gastronomía eu creo que vén
dada de que cada vez a xente pode viaxar máis
e grazas ao turismo vanse aprendendo cousas novas
e tes clientes novos. Ademáis diso, os salarios son
maiores e pódeste gastar máis cartos que antes. Tamén
axudan os programas de televisión de cociña, que
fan que queiras probar cousas novas. Ata hai
xente que fai recorridos de restaurantes nalgúns lugares
para probar toda a comida típica.
Na miña opinión, a cociña non vai ir para
atrás, é un cambio cultural duradeiro que cada
vez vai ir a máis xa que hai cociñeiros
formándose cada día e cada vez, grazas
a esta mellora, están aumentando en melloría.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT