GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0432

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/07

Commission12
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Ultimamente a gastronomía acadou moita popularidade, e esto débese ao gran número de programas que se emiten na televisión, e nos somos os culpables de que teñan tanta popularidade, xa que somos os que damos audiencia ao ver estes programas.

As técnicas que hoxe en día se empregan na cociña son númerosas e moi diferentes unhas de outras, o que permite elaborar a partir dun único alimento gran numero de distintos platos, o que fai que os amantes da gastronomía síntanse atracción ante estos pratos, co fin de aprender a preparalos ou simplemente de probalos.

Isto trátase da principio de demanda, ti si ves que algo é moi solicitado e ten éxito, vas producir máis para conseguir beneficios, isto é o que sucede na cociña.

Alguén deuse conta de que o xuntar a gastronomía con un show podería dar lugar ao agrado da xente, e ao ver que esto funcionaba, todos buscaróon facer o mesmo.

Pero isto como todas as modas rematará, chegara un momento en que cansaremos de ver sempre o mesmo, de querer comer un bon chuletón e non un pequeno anaco de alta refinería, será nese momento cando deixará de ter tanta popularidade e os programas de cociña xa non serán tan famosos nin haberá tantos, xa que as persoas cansas deixarán de atender a esta moda pasaxeira.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation