GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0764

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/01

Commission22
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía nos últimos anos supuxo unha gran popularidade social.

Os cociñeiros famosos da actualidade non teñe máis de cincuenta anos aínda que sempre hai excepcións. O auxe que tivo o mundo da gastronomía vén impulsado polo achegamento a tecnoloxía e sobre todo ao internet. Grazas ao internet podemos buscar todo tipo de recetas e ata os cociñeiros suben vídeos explicando como se fai comidas determinadas, entón desta maneira impulsa a xente a interesarse por este mundo. Outras das cousas polo que se ve influída influída a comida é cando alguén deixa a súa casa e ten que valerse por si , cociñando para el ou ela mesmo e inventando recetas ata conseguir unha variedade de comidas

O cad Aínda que os programas de televisión, os novos como "Master chef" poden ser unha moda pasaxeira porque ano tras ano céntranse máis nos problemas entre os compañeiros do programa pero tamén supuxo a popularidade da cociña. Pero hai programas que nunca van a pasar de moda como "Arguiñano"

En mi opinión, na a cociña cada vez vai ser mais popular porque é unh un campo moi amplo a novidade e vánse descubrir cosas novas e a xente vaille gustar cada vez máis a gastronomía


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT