GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0766

ABAU/2016-2017/CD22/xuño/03

Commission22
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Co paso do tempo, cada vez hai máis gastronomía na sociedade. Hai máis programas de cociña na televisión, como é "Master Chef", "Arguiñano"... e tamén máis restaurantes nas cidades.

Eu creo que ao Estado lle convén que nos medios de comunicación, como é o mundo da televisión, aparezan temas como o de gastronomía en lugar de dar noticias sobre como está o país. Isto o fan para que a poboación non se pense tanto as cousas sobre a situación política do país. É unha boa estratexia para ter ao pobo "controlado" e que non proteste.

Tamén penso que facer programas sobre a gastronomía vai ter sempre bastante audiencia. Un dos motivos é porque a todos nos gusta a comida, e se vemos un programa onde preparan platos estupendos, todavía máis.

Outro motivo pode ser porque e graz vendo como preparan os pratos, poden servir como axuda para que cada un o faga a audiencia. Polo tanto, en canto a televisión, cada vez seguirá crecendo o mundo da gastronomía nela, xa que resulta entretido entretenido e é últi últ útil para as persoas que o ven.

Por outra parte, cada vez vemos máis restaurantes nas cidades ou negocios relacionados coa gastronomía. Eu penso que eisto é algo positivo para as cidades,. xa o

Un dos motivos é que unha cidade que teña bos restaurantes, axuda ao desenvolvemento do turismo.

Outro motivo importante é que negocio cantos máis negocios haxa, neste caso do mundo da gastronomía, máis postos de traballo vai a haber, menos paro, e maior riqueza para o eEstado cos impostos que teñan que pagar.

En conclusión, eu penso que a gastronomía e a cociña seguiran acadando cada vez máis popularidade,. por


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation