GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0037

ABAU/2016-2017/CD02/xuño/12

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission02
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words194
Number of lemmas100
Lexical density52
Number of sentences7
Average of words per sentence27.71
Number of words in the longest sentence40
Number of words in the shortest sentence19
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.75

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Poucos saben acerca do auxe da gastronomiía e da cociña nin se é unha moda pasaxeira ou algo que perdura no tempo.

Posiblemente, un dos factores que determinaron o auxe da gastronomía e cociña foi o aumento do turismo nestes últimos anos, debido, principalmente, á innovación nos medios de transporte, que nos permiten viaxar a lugares moi afastados en relativamente pouco tempo. Este aumento do turismo condiciona estes temas de xa que os turistas, como persoas que son, necesitan comer e, a non ser que traian algo de casa, cousa pouco probable, van a restaurantes ou bares donde cociñan. Os donos destes, e mais os cociñeiros buscan novos ingredientes e novas técnicas de cociña para agradar aos clientes e, á súa vez, atrae máis turistas. Ao mesmo tempo esto fai que os outros bares e restaurantes tamén busquen a forma de competir con eles. Aparte Ademais, as novas tecnoloxías permiten inventar novas tecnicas de cociña e o descubrimento de novas

Ademáis, as novas tecnoloxiías permiten inventar novas tecnicas de cociña e o descubrimento de novas especies, tanto animais como vexetais, permiítenos a creación de novos pratos.

Esto ten

Non parece que sexa un vaia ser unha moda pasaxeira xa que, como dixen, diía tras diía, aparecen novas especies e os avances tecnolóxicos son mais rapidos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT