GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0067

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/11

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission03
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words158
Number of lemmas85
Lexical density54
Number of sentences4
Average of words per sentence39.5
Number of words in the longest sentence56
Number of words in the shortest sentence26
Number of paragraphs2
Average of sentences per paragraph2

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos o tema da cociña púxose de moda xa que apareceron a través da televisión programas e concursos onde o que cociña mellor gana, e estos programas tiveron moita audiencia, xa que non transmite competencia entre os concursantes senón que tamén aprendes a cociñar.

A idea de que aprender a cociñar ou ser gastronómico impulsa a creatividade da xente, especialmente dos máis mozos que cada vez son máis os que aprenden a cociñar pronto. É probable que na sociedade actual o que esta de moda agora deixe de estalo nuns anos, xa que vivimos nunha sociedade de cambios moi rápidos. O máis seguro e que os programas relacionados coa cociña reemplacense por outros que a sociedade gústelle máis; pero o cociñar día a día nunca vai desaparecer xa que iso non é unha moda senón unha necesidade, ao igual cos gastrónomos que son fundamentais para facer unha crítica con valor sobre os pratos doutra xente.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT