GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0075

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/19

Commission19
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Ultimamente a popularidade da gastronomía aumentou debido, sobre todo, a programas de televisión relacionados ca cociña, como "Masterchef", Topchef"...

Na miña opinión é unha moda pasaxeira, xa que nos últimos meses a xente parece máis desinteresada polo tema. Eu creo, que foi bo que se puxera tan de moda esa gastronomía, xa que grazas a iso moitas persoas que non cociñaban comezaron a facelo, mellorando a súa alimentación ou tamén atopando un novo divertimento.

Pero, doutro xeito, tamén hai persoas que o levan ao extremo. Xente que dalle lle da máis importancia ao aspecto da comida que ao sabor en si. Xente que se pasa subindo fotos da súas comidas ás redes sociais ou xente que gasta moito diñeiro en ir aos emellores restaurantes porque o dixeron en tal revista ou en tal programa.

Desde o meu punto de vista eu creo que debería haber un límite, xa que ningunha afición debería ser levada ao extremo.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT