GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0076

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/20

Commission03
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Cada vez son máis as novidades que nos chegan a diario e que falan sobre tipos de comidas, dietas ou, cada vez máis en aumento, sobre a cociña moderna e apertura de novos restaurantes con esas concepcións.

Por unha parte este exito ou popularidade que está obtendo hoxe en día a gastronomía e debido á cociña de ahora. Esto trae consecuencias no sentido de que cada vez a xente, sobre todo os que son moi exquisitos, deixa de lado o tradicional, o que nos mantivo durante todos estes anos, polas novas técnicas que apareceron recentemente. Eu son dos que pensan que é mellor un bo plato de comida, que estea ben preparado, que unha mínima cantidade con mil técnicas.

Por outra parte, o avance e desenvolvemento de este novo tipo , leva consigo a modernización das cousas, a parte de que suele ser unha comida saludable, que nunca ven mal. Estas novas técnicas e metodos no tratamento dos alimentos xera moi bos resultados á par que impresionantes. Non parece un plato de comida, mais cando o tes diante e o probas daste de conta de que vale a pena. A multitude de sabores e de texturas engadidas é alucinante, e por suposto, aprobo tamén ese tipo de manxar.

En conclusión penso que o avance nunca ven mal pero que non deberíamos deixar nunca de lado a tradición, o típico de cada zona, sexa saludable o sin selo tanto.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT