GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0105

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/07

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission03
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words135
Number of lemmas80
Lexical density59
Number of sentences5
Average of words per sentence27
Number of words in the longest sentence42
Number of words in the shortest sentence16
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph1

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos ultimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade, isto podemolo ver claramente na TV, cada dous por tres saen s novos programas de cociña importados de Estados Unicos.

Grazas tamen a unha mellora das economías das familias saese mais a comer fora, con certa exisencia pedindo unha certa calidade a nova nos producto o que supuxo unha renovaciósn nos restaurantes.

Dentro da cociña t hai que mencionar a mellora no capital humano, e dicir, antes calquera que se manexara con certa soltura na cociña podía traballar nun restaurante, hoxe en día hai moitas escolas de hostelería que permiten unha certa calidade e pro profesionalidade.

Tamén están as modas dos restaurantes maís especializados que na que traballan os mellores "chef" do mundo. Como

Na miña opinión penso que a gastronomia de hoxe e moi boa e por iso creceu tanto nos ultimos anos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT