CORT_0105
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/07
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 03 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 135 |
Number of lemmas | 80 |
Lexical density | 59 |
Number of sentences | 5 |
Average of words per sentence | 27 |
Number of words in the longest sentence | 42 |
Number of words in the shortest sentence | 16 |
Number of paragraphs | 5 |
Average of sentences per paragraph | 1 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos ultimos anos a gastronomía e a cociña acadaron
moita popularidade, isto podemolo ver claramente na
TV, cada dous por tres saen s novos programas de coci
ña importados de Estados Unicos.
Grazas tamen a unha mellora das economías das
familias saese mais a comer fora, con certa exisencia
pedindo unha certa calidade a nova nos producto o
que supuxo unha renovaciósn nos restaurantes.
Dentro da cociña t hai que mencionar a mellora no
capital humano, e dicir, antes calquera que se manexa
ra con certa soltura na cociña podía traballar nun
restaurante, hoxe en día hai moitas escolas de
hostelería que permiten unha certa calidade e pro
profesionalidade.
Tamén están as modas dos restaurantes maís especializa
dos que na que traballan os mellores "chef" do mundo.
Como
Na miña opinión penso que a gastronomia de hoxe
e moi boa e por iso creceu tanto nos ultimos anos.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT