GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0108

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/10

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission04
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words190
Number of lemmas94
Lexical density49
Number of sentences6
Average of words per sentence31.67
Number of words in the longest sentence60
Number of words in the shortest sentence18
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.50

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade nos últimos anos debido a que a xente estase interesando cada vez máis niso. Na miña opinión, a xente antes non se interesaba tanto debido a que alta cociña era máis cara, polo que unha parte da poboación podía acceder a ela. Agora tamén hai restaurantes caros, que hai moitos máis que son máis asequibles para todo o mundo.

Na sociedade actual, na que están moi de moda as dietas, que adoitan estar ligadas a facer deporte, a xente pon máis interese e infórmase cada vez máis con respecto a ese tema.

Por outra banda, os restaurantes de comida rápida seguen a abrir cada vez máis, xa que xente como os turistas nunha cidade, acoden a eles para aforrarse cartos.

Dende o meu punto de vista, nun futuro os restaurantes de comida rápida van a seguir abertos, polas razón que dixen antes, e porque nun caso de emerxencia é o máis asequible, pero, á súa vez, a xente vai continuar coas dietas xa que hoxe en día, nos restaurantes podes acceder a comida deste estilo, feito que facilita moitas cousas.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT