GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0109

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/11

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission04
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words254
Number of lemmas134
Lexical density53
Number of sentences12
Average of words per sentence21.17
Number of words in the longest sentence40
Number of words in the shortest sentence8
Number of paragraphs3
Average of sentences per paragraph4

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Hoxe en día, a cociña gañou moita fama., sexa debido a programas de televisión como Isto pode ser debido ao auxe de programas como mMáster Chef ou o boom da cociña innovadora innovadora (StreetXo de David Muñoz),. Realmente, a cociña, e a comida o arte de cociñar, xa era famoso e popular de antes, pero debido a internet e á globalización hoxe actualmente podemos acceder a coñecementos aos a que antes non estaban ao noso alcance. Isto fomentase en certa maneira a causa do gran interés que hai hoxe pola comida sana, por ter unha boa alimentación. Internet é o principal canle de comunicación para todo o relacionado coa gastronomía. Cuns Podes considerar a rede como un libro de receitas inmenso. no que temos todas as nosas dúbidas resoltas con un click. Outro fenómeno de notoria presencia na sociedade actual é o veganismo, o c algúns se refiren a isto como unha moda, pero máis que iso é unha forma de vida. A cociña é un hobbie ou un traballo, pero é incuestionable que ocupa un lugar moi importante na vida da xente, non para alimentarse, como era antigamente, senón como método de expresión e de creación, para plasmar as ideas.

Estamos agora mesmo nunha etapa de cambios, xa se están a aplicar innovacións científicas como as impresoras 3D á comida. A xente busca outra estética máis vangardista e rompedora innóvase nas técnicas e mesmo na forma de comer os alimentos.

Está claro que estamos ante unha revolución máis que ante unha simple moda. Volve a cociña tradicional e as receitas de mamá pero sempre co toque do da nova era culinaria.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT