CORT_0113
ABAU/2016-2017/CD04/xuño/15
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 04 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 184 |
Number of lemmas | 97 |
Lexical density | 53 |
Number of sentences | 7 |
Average of words per sentence | 26.29 |
Number of words in the longest sentence | 42 |
Number of words in the shortest sentence | 13 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.75 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía está en auxe nos últimos anos pero será unha moda
pasaxeira. Por mor disto, estanse a crear grandes restaurantes
modernistas donde destaca o minimalismo, pero estes non van
prosperar porque á xente de a pé non lles compensa ir
a estes lugares polo alto prezo dos productos e a pouca
cantidade que ofrecen.
Por outra parte e paralelo a isto estase a producir
un aumento da cantidade de turistas que viaxan
a un determinado lugar só por consumir as comidas
propias destes lugares. Os turistas veñen aquí pola
cantidade e pola calidade das comidas, se lles quitamos
a cantidade, é moi difícil que se sigan interesando da
mesma maneira desta gastronomía.
Para agravar máis esta situación os prezos dos restau
rantes modernos son moi elevados, xa que a o tempo de
preparación e a especialización dos ingredientes fan necesaria
esta suba de precio. Estes factores non xustifican aos
prezos desorbitados, xa que polos cartos que se pagan
por un prato nun restaurante moderno, poderían
comer catro persoas. Para
Para concluir, decir que unha situación de decadencia
da gastronomía é inminente debido aos factores anteriormente
comentados.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT