GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0114

ABAU/2016-2017/CD04/xuño/16

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission04
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words148
Number of lemmas83
Lexical density56
Number of sentences9
Average of words per sentence16.44
Number of words in the longest sentence26
Number of words in the shortest sentence11
Number of paragraphs7
Average of sentences per paragraph1.29

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade.

Isto podería ser así debido á cantidade de programas que actualmente se desenvolven nos medios de masas, incluso con cantidades de diñeiro importantes para os gañadores.

Estes atraen con gran intensidade á xente, tanto como a participantes ou a espectadores.

Tamén programas de dietética nos que se amosa como facer receitas co obxectivo de adelgazar non engordar. Son outro gran atractivo para a maioriía da xente, xa que este é un feito con moita presenza na sociedade.

Outro dos motivos é a emersión ou aparición de cociñeiros que investigan en novas técnicas para o desenrolo de novos pratos. Estes son seguidos pola meirande parte da doutros cociñeiros e espectadores.

Presentanse novas formas de elaboración, distribución e composición da comida nos pratos.

En difinitiva a televisión e a nova aparición de técnicas axudan á difusión do ámbito gastronómico.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation