CORT_0163
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/26
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 05 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía |
Number of words | 188 |
Number of lemmas | 99 |
Lexical density | 53 |
Number of sentences | 5 |
Average of words per sentence | 37.60 |
Number of words in the longest sentence | 71 |
Number of words in the shortest sentence | 21 |
Number of paragraphs | 5 |
Average of sentences per paragraph | 1 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A día de hoxe a cociña moderna está gañando cada vez
máis adeptos, dentro dos cales se encontran, por suposto, os
cociñeiros ( que se están volvendo de ouro, xa que a comida
moderna prima a presentación antes que a cantidade, o que
ocasiona que un plato de comida cunha ración que non chega a acadar a sexta parte da cantidade que un adulto
necesita, chege a valer máis de vinte euros.
Dende a miña opinión a cociña moderna é unha estafa
chea de espumas e esferificacións cun contido
nutricional deficiente e que se pode considerar como
xogar coa comida.
Pero, deixando este tema a un lado, sí que creo que a
cociña moderna é unha moda pasaxeira por dúas razóns.
A primeira é que cada vez máis xente opta por ela, o que
elimina o sentimento de privilexio de aqueles que comezaron
a moda, polo que enseguida buscarán outra cousa que os
diferencie e os restaurantes modernos acabarán pechando.
A segunda é que as modas, polo seu propio significado,
veñen e van, o que implica que outra tomará o seu relevo e
voltará a comezar de novo o ciclo.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT