GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0168

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/31

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission05
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words182
Number of lemmas103
Lexical density56
Number of sentences7
Average of words per sentence26
Number of words in the longest sentence51
Number of words in the shortest sentence12
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.75

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Actualmente existen restaurantes con gran prestixio gastronómico pola súa preparación e polo gran coidado que se

Actualmente existen restaurantes con gran prestixio gastronómico nos que destaca a calidade de elaboración de cada un dos pratos que forman o menú.

Existen numerosos p

Dende fai uns anos comezaron a existir numerosos títulos gastronómicos que proporcionasenn proporcionan importancia a un determinado cociñeiro ou a un determinado establecemento. Para conseguir calquera destas acreditacións débese garantir de forma plena a calidade dos servizos e dos produtos empregados. Un dos cociñeiros con máis sona in españois con máis sona internacional é Dabid Muñoz que comezou cun pequeno restaurante e actualmente conta con varias estrellas Michelin e unha cadea de establecementos repartidos en diversos países do mundo onde as listas de espera se prolongan ata de reserva se prolongan varios meses e os prezos da carta son comp moi elevados. Ademais, neste tipo de restaurantes realízase un trato case individualizado co cliente.

Penso que este tipo de servicio servizos acadaron gran éxito pola súa promoción nos medios de comounicación e pola aparición de centros educativos que permitan a formación gastronómica.

En conclusión, considero que a cociña gastronómica actual se manterá moitos anos máis e que conci os conciñeiros se seguirán formando e experimentando para conseguir que innovacións que manteñan a gastronomía viva.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT