GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0198

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/09

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission06
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words151
Number of lemmas78
Lexical density52
Number of sentences6
Average of words per sentence25.17
Number of words in the longest sentence35
Number of words in the shortest sentence14
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.50

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A cociña e a gastronomía acadaron moita popularidade hoxe en día porque teñen mais sitios onde promocionarse, como a televisión. Ademais hai mais medios para aprender a cociñar como as clases de cociña, internet...

Na actualidade existen moitos programas televisivos que incitan a aprender a cociñar tanto a nenos como a adultos, e isto aumenta o interés da xente xa que os medios de comunicación influen moito no pensamento.

Ademais, a hostelería e un posto de traballo, e son abundantes os bares, restaurantes, hoteis... que requiren estes servizos de fácil accesibilidade con coñecementos en cociña. Estos traballos ademais, soen ser os que realizan os xovées á vez que están estudando porque non require moitos coñecementos a maiores.

En conclusión, penso que a cociña e a gastronomía acadaron moita popularidade debido a intereses económicos e comerciais, porque aínda que hoxe en día cociñe mais xente, ós que cociñan realmente ben, son menos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT