CORT_0198
ABAU/2016-2017/CD06/xuño/09
Writing year | 2017 |
Student level | 2º de Bacharelato |
Commission | 06 |
Examination date | Xuño |
Text type | Argumentativo |
Subject | Lingua e literatura galegas |
Topic | A gastronomía
|
Number of words | 151 |
Number of lemmas | 78 |
Lexical density | 52 |
Number of sentences | 6 |
Average of words per sentence | 25.17 |
Number of words in the longest sentence | 35 |
Number of words in the shortest sentence | 14 |
Number of paragraphs | 4 |
Average of sentences per paragraph | 1.50 |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A cociña e a gastronomía acadaron moita populari
dade hoxe en día porque teñen mais sitios onde
promocionarse, como a televisión. Ademais hai mais
medios para aprender a cociñar como as clases de
cociña, internet...
Na actualidade existen moitos programas televisivos
que incitan a aprender a cociñar tanto a nenos como
a adultos, e isto aumenta o interés da xente xa que
os medios de comunicación influen moito no pensamen
to.
Ademais, a hostelería e un posto de traballo, e son
abundantes os bares, restaurantes, hoteis... que requiren
estes servizos de fácil accesibilidade con coñecemen
tos en cociña. Estos traballos ademais, soen ser os
que realizan os xovées á vez que están estudando
porque non require moitos coñecementos a maiores.
En conclusión, penso que a cociña e a gastronomía
acadaron moita popularidade debido a intereses económi
cos e comerciais, porque aínda que hoxe en día cociñe
mais xente, ós que cociñan realmente ben, son menos.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT