GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0199

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/10

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission06
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words242
Number of lemmas122
Lexical density50
Number of sentences9
Average of words per sentence26.89
Number of words in the longest sentence49
Number of words in the shortest sentence14
Number of paragraphs5
Average of sentences per paragraph1.80

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos ultimos anos a cociña e a gastronomía pasaron a ser interese de todos. Apareceu a comida minimalista, o trato da comida coma un arte... que pouco a pouco fixo que a xente fórase interesando un pouquiño máis pola comida.

Foi a curiosidade a que pouco a pouco fíxonos interesar máis pola comida, coa aparición de novos sabores ou a introducción de sabores e comidas xa existentes doutras culturas que trouxeron tamén o querer innovar.

De feito, a innovación é o máis importante, para gañear terreo neste mundo, debes estar sempre intentando buscar novas formas e sabores para manter os teus consumidores fieis, sobre todo nos novos restaurantes de cociña moderna que estan continuamente innovando e presentando novos sabores cons que contentar ao público.

Hai xente que fala de que é unha moda pasaxeira, pero realmente non creo que iso sexa verdade. O campo gastronómico é moi amplo e o cambio que se produciu na consideración do mesmo van permitir que durante moitos anos esto sexa así. Cada día aparecen diversidade de novos experimentos por probar e alimentos que mesturar, así como unha gran cantidade de novos chefs que están desexando crear. A isto pódese sumar o crecente número de certames gastronómicos, que achegan ao público as novas creacións.

En resumo, a consideración da gastronomía cambiou asi como o tipo de comida que se ofrece, que agora coas novas presentacións e sabores, chaman máis a atención e atraen a curiosidade da xente.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT