GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0200

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/11

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission06
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words218
Number of lemmas102
Lexical density47
Number of sentences7
Average of words per sentence31.14
Number of words in the longest sentence62
Number of words in the shortest sentence9
Number of paragraphs6
Average of sentences per paragraph1.17

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

No mundo hai mil e unha culturas diferentes, cada rexión dentro de cada pais ten unha cultura distinta, á da rexión do lado e, por esta regla de tres, e cada cuil cultura é un mundo diferente.

Se hai algo que é común para todas as culturas é o feito de sentar toda a familia ou a a ou a comunidade nunha mesa e xantar xuntos.

É moi simple,: a comida une, e é verdade. O importante non é estar todos contentos ou falando sen ningunha rifa, se non estar xuntos.

A cociña é un dos sectores que nunca deixará de ter fama, ou e si que que xunto de hopedaxe é o em non lle pasará como o da fotografía, que caeu pola ulti utilización dos moviles con cámara integrada; xa que a todos aunque inventen novas formas de com comida ou uns tipos de locais de o neocociña, a todos gustaríanos ir a un sitio de cociña tradicional; e dicir da cociña da veya cultura.

A neocociña, é un dos sectores ou tipos de empresa que mais estase a ver nos últimos dez anos, aunque a estes servizos, non trabañan tanto o tema da fame (como a cociña tradicional) como o tema do sabor, estan mezclando como xa case por inxeñería xenética sabores de distintos alimentos e mezclanadoos.

Este tipo de nova cociña sexa ou non sexa temporal, temolo que disfrutar como o facemos ca coa cociña tradicional, é dicir: xuntos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation