GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0202

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/13

Commission06
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Actualmente a cociña e a gastronomía están a acadar unha inmensa popularidade, motivada polo crecente aumento do sector hosteleiro, o cal provocou unha gran competitividade e polo tanto unha necesidade de ofrecer mellores platos. Po Debido á crise económica que estamos a sufrir, estos hosteleiros buscan, ademais de grandes platos, prezos asequibles. Por iso triunfan aqueles lugares onde existe unha boa calidade-prezo.

Antes os prezos non tiñan grandes variacións, pero nos tempos que corren, existe cociña para todos os bolsillos. Nas grandes cociñas abunda tamén a incorporación de novas tecnoloxías para a mellora dos platos e o uso de novos produtos químicos que anteriormente non existían, e todas as innovacións que está a recibir a curiosidade coas que está a contar a cociña despertan a curiosidade de moitos comensales.

A popularidade que está alca acadando o mundo gastronómico que mesmo nas televisións se emiten programas de cociña. Sen dúbida algunha esta popularidade non será un fenómeno unicamente pasaxeiro senón que cada vez a cociña ofrecerá p platos mais elaborados, con novas presentacións, novos produtos etc. ... a A gastronomía pode considerarse como unha ciencia mais que estará actualizándose todo o tempo co fin de mellorar, quen sabe s pode ser que no futuro sexa capaz de reunir o sabor dunha comida en tan unha simple cápsula.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT