GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0203

ABAU/2016-2017/CD06/xuño/14

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission06
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words140
Number of lemmas78
Lexical density56
Number of sentences4
Average of words per sentence35
Number of words in the longest sentence55
Number of words in the shortest sentence16
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía e a cociña foron fenómenos sempre moi populares, pero nos últimos anos aínda máis.

EIsto dase probablemente, a que a xente presta cada vez máis atención ao que come, o que converte a comida nun fenómeno moi popular.

Ademais, cada vez hai máis chefs que se queren dar a coñecer a partir da dunha forma de cociña distinta, máis moderna, o que pode levar a deducir que outra das causas de que sexa cada vez máis famosa a gastronomía, sexa é o afán de renovala, de deixar a un lado as formas tradicionaies e modernizarse.

Sen embargo, esta moda de modernizar a comida é probablemente algo pasaxeiro, xa que ultimamente estanse recuperando as cousas antigas, as chamadas "vintage", o que tarde ou temprano, acabará por chegar á gastronomía tamén, a pesar de que haxa certos platos que nunca pasen de moda.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT