CORT_0235 ABAU/2016-2017/CD07/xuño/01
Commission 07
Examination date Xuño
Topic A gastronomía
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Morphological standard Lexical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma Original lemma POS tag (standard) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Derived correction Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Na actualidade a gastronomía está moi presente nas
nosas vidas, . Agora non só os grandes chefs ou restau
rantes non só se preocupan polo sabeo r e calidade da comida
senon que tamén se preocupan pola apariencia .
Esta ben preocuparse por iso pero realmente é m é máis
importante que a relación prezo - calidade ? Polo visto ,
parece que a resposta a isto é afirmativa ; polo menos
en calida cantidade .
Como todo , a gastronomía tamén ten a súa fase de
moda e mentres sexa así priman unhas cousas sobre
outras pero cando o furosr cese da moda cese o
mundo da hostelería volverá as súas facultades
habituais .
Aínda que en calquer fase momento , máis moda
ou menos moda , o que está claro e que a
calidade se paga . Non é o mesmo mercar unha
hamburguesa en un bo restaurante que en unha linea
hosteleira como por exemplo Mac Donals .
Ante estos fenómenos as causas principais serían
a sobreex plotación deste medio e a ex consumición
en ea umento da comida .
A día de hoxe , abus o ser humano con poder monetario abusa en grandes cantidades dos alimentos .
Cantidades que servirían para persoas que non poden
permitirse estos abusos .
Finalmente , todo volve ao seu lugar , as modas son
pasaxeiras e cíclicas .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT