GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0240

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/06

Writing year2017
Student level2º de Bacharelato
Commission07
Examination dateXuño
Text typeArgumentativo
SubjectLingua e literatura galegas
TopicA gastronomía
Number of words214
Number of lemmas91
Lexical density43
Number of sentences5
Average of words per sentence42.80
Number of words in the longest sentence62
Number of words in the shortest sentence28
Number of paragraphs4
Average of sentences per paragraph1.25

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade xa que moitos cociñeiros tiveron a idea de innovar e facer pratos diferentes a través de novas técnicas pero sempre conseguindo que teñan sabor.

Cos novos programas de televisión a cociña acadou máis importancia da que tiña e moitos máis nenos ou adolescentes comezaban a ter a idea de adicarse a isto cando medraran, pero, na miña opinión, non deixa de ser unha moda, xa que si comezan a facer un programa de outra temática e que guste aos espectadores, conseguirase que medre a popularidade de outra profesión.

En cambio, como dixen ao principio, si que é verdade que melloraron a técnica na cociña, é o que se chama "cociña moderna", na que son capaces de facer pratos con nitróxeno líquido por exemplo. Aínda que fai fa tes que ter experiencia para lograr facer bos pratos a través desta técnica, é algo que chama a atención dos xóvenes e isto implica gañar popularidade.

En conclusión, si que é veda verdade que a cociña está gañando popularidade pero non so polo seu avance na técnica de cociña, tamén pola súa publicidade na televisión a través de programas, por iso sóo é unha moda na miña opinión, e acabará cando rematen os programas ou cando a xente deixe de velos.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation