GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0267

ABAU/2016-2017/CD07/xuño/33

Commission07
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos anos, a gastronomía foi acadando maior popularidade no mundo, mais non é algo novo. Como toda, clase de arte ou privilexio, antes era propio das élites (a nobreza, alta burguesía...) mais co paso dos anos, este grupo redúcese máis e máis co avance da "masa", o grupo da clase media con diñeiro suficiente para poder pagar delicadezas como a al gastronomía.

De este modo, ao pop tan rápido como se populariza, se converte en algo aburrido. Ninguén quere facer o que todos fan. Polo que probablemente terá o mesmo futuro que a moda: os ricos buscarán novas formas de manterla no seu elitismo persoal, e aos non tan adiñeirados o tomarán como algo especial de vde vez en cando. Igual que a maioría compran en Zara, tamén van ao Mc Donalds, pero para unha ocasión especial, teñen a opción de algo máis elevado, como para sentirse parte dese pequeno grupo tan lonxano.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation