CORT_0293
ABAU/2016-2017/CD08/xuño/13
Commission | 08 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía
|
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía e a cociña durante estes últimos anos
alcanzaron certa popularidade, moita máis xente quere dedi
carse a este ámbito o que dá lugar a que esta profesión
aumente.
A gastronomía e a cociña é un campo de certo traba
llo e esforzo, xa que unha vez que rematas certa carreira e
te dedicas á gastronomía, exerces este traballo que é moi
importante nos nosos días, xa que a todos nos gusta ir a comer
fóra algunha vez sexa ca túa moza, mozo, pais, nais...
É un ámbito como xa dixen que require esforzo e
tamén imaxinación a hora de elaborar un prato, xa que
ás veces facemos un prato e non nos sae igual de rico, por
exemplo... por iso debemos esforzarnos cando fagamos unha
cousa que en realidade nos guste.
A gastronomía é un campo subxectivo, xa que non a todo
o mundo lle gusta a mesma preparación para un prato, e por
iso os cociñeiros deberían sempre aceptar as críticas das persoas
ainda que non lles guste; porque ás veces estas críticas serven
para facer novos e mellores pratos; xa que os gastrónomos
aprenden toda a vida e estes deberían sempre utilizar
as ideas que lle dan importantes gastrónomos como o do
texto.
Todos sabemos que a gastronomía e a cociña é
algo difícil, pero si en realidade che gusta isto, tes que
adaptarte as críticas da xente porque moitas veces obterás
resultados máis bos.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation