GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0296

ABAU/2016-2017/CD08/xuño/16

Commission08
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Hoxe en día a Gastronomía e a Cociña adquiriron un gran recoñecemento chegando a considerarse mesmo unha arte.

As posibles causas de desta repentina popularización poden se debidas a mellora de condicións poublicidade que se lle podido dar puido dar, por exemplo en medios de comunicación. Arredor de todo o mundo existen numerosos programas de comida moi prestixiosos, o cal axuda ao fomento da boa cociña.

Tamén, dende o meu punto de vista, considera que este rápido popularización pode ser debidodo falta de personalidade por parte da sociedade, pois no seu afán por intentar ser mellor coa ca os demais busca tener a conciencia xeral que ten a sociedade do noso tempo que buscan sempre intentar copiar o que fagan personaxes famosos ou admirados.

Por iste razón creo que esto se pode tratar dunha moda pasaxeira porque aunque agora se valore iso pola maiorm maior parte da poboación quizáis nuns anos ou mesmo meses salga unha nova moda que suplante á de boa cociña deixando estea como se se tratasen duns vaqueiros pasados de moda.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation