GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0336

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/09

Commission09
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Baixo o meu punto de vista, hoxe en día valorase moito a cocixa gastronómica, a pesar de que cada vez máis elaboranse comidas de mala calidade e moi procesadas, como é o caso da comida rápida. Xa que non hai máis que abrir os ollos para ver que cada día hai máis Burguer Kings, Donner Kebbab, Mc Donnalds, etc.

Pero co paso do tempo e coa chegada dunha maior información, dímonos conta de que este tipo de alimentos son moi perxudiciais para a saude e que causa problemas como co o colesterol, sobrepeso...

É un dos motivos polos que a gastronomía colleu moitísima popularidade, xa que é comida de calidade, e como di o dito: "somos o que comemos". E non é mellor para a saude senon que é moito máis degustable para o paladar.

Eu penso que non é unha moda pasaxeira, ou unha corrente que non durara moito máis, senon que co paso do tempo temos máis información sobre os danos da comida de mala calidade e ao mesmo tempo o positivo dunha boa alimentación.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT