CORT_0396
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/04
Commission | 11 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Nos díans que corren a gastronomiía e
cociña chegaron a ter un nivel moi alto de popularidade,
pero debido a que?
Moitísima xente pensa que actualmente a
gastronomía o é todo para os restaurantes e bares. Hai
incluso donos de hostelería que unicamente céntranse na
gastronomía deixando de lado a conservación do local.
Dito fenómeno é, claramente unha moda pasaxeira que
veu cun boom porque realmente nos tempos que
corren, a xente que vai a un restaurante o único
que quere é comer un bo prato e quedar sen fame,
non pagar moito diñeiro por bar ver dúas pezas
nun prato minimalista. É certo que, visualmente, é moito
máis agradable que un prato de lacón con grelos, por
exemplo, pero estes donos , o que queren soamente é gañar
diñeiro ante todo porque hai bares nos pobos cunha
alta gastronomía, incluso. Esta moda de da gastronomía, baixo
o meu punto de vista, como veu, irase.
En definitiva, é moi bonito ver visualmente os
pratos da alta gastronomía e cociña, pero cobrar o
que se cobra por eles é excesivo.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation