GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0404

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/12

Commission11
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía á vez que a cociña veñen da man de emprender viases. A medida que aumentan as vacacións, aumenta a gastronomía. Pois, quen non vais de viase para probar a boa comida?

Sempre teñen máis ganancias aquelas cidades que teñen boa cociña e boa fama Galiza, por exemplo é moi famosa pola sua cociña, o polvo galego, a maior parte dos seus turistas e grazas a súa gastronomía. tamén No verán, isto aumenta xa que Pero A a boa gastronomí comida é un luxo, non todos poden participal nel.

É decir, que comer ftamén ten aos súaseus peros pois non está ao alcalce de calquera.

En certo modo, os restaurantes benefícianse moito, sobre todo durante épocas de vacacións Mais, a pesar do alto custo disto, a xente non se desquita e priva dun vbó almorzo.

A gastronomía e unha moda, ademais dun vicio que sempre estará presente.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT