CORT_0404
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/12
Commission | 11 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A gastronomía á vez que a cociña veñen
da man de emprender viases. A medida
que aumentan as vacacións, aumenta a
gastronomía. Pois, quen non vais de viase
para probar a boa comida?
Sempre teñen máis ganancias aquelas cidades
que teñen boa cociña e boa fama
Galiza, por exemplo é moi famosa pola
sua cociña, o bó polvo galego, a maior
parte dos seus turistas e grazas a
súa gastronomía. tamén
No verán, isto aumenta xa que
Pero A a boa gastronomí comida é un luxo, non
todos poden participal nel.
É decir, que comer bó ftamén ten aos
súaseus peros pois non está ao alcalce
de calquera.
En certo modo, os restaurantes benefícianse
moito, sobre todo durante épocas de vacacións
Mais, a pesar do alto custo disto, a xente non se
desquita e priva dun vbó almorzo.
A gastronomía e unha moda, ademais
dun vicio que sempre estará presente.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT