CORT_0405 ABAU/2016-2017/CD11/xuño/13
Commission 11
Examination date Xuño
Topic A gastronomía
View options
Text: Full transcription Student final version Orthographic standard Morphological standard Lexical standard Grammatical standard Semantic standard Discoursive standard
Show: Colors Formatting <pb> <lb>
Tags: Standard lemma Original lemma POS tag (standard) POS tag (original) Type of deviation of the standard Source of the non-standard form Derived correction Connector
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Na actualidade a gastronomía e a cociña acadaron moita populari
dade . A gastronomía dos diferentes países é moi abundante pero tamén
moi diferentes entre sí . Pero na actualidade son un factor clave
á hora de visitar determinados países .
De maneira que a gastronomía é un factor importante á hora de
viaxar . Normalmente as persoas que son viaxeiras interésanse moito
pola cultura de cada país , e a cultura tamén é a gastro
nomía . Este crecemento da importancia da gastronomía dase polas
i g anas de cociñar dos xoves . Actualmente a xente xove estase por
introducir no mundo da cociña , as súas gañn as de aprender a
cociñar platos de alto nivel notase claramente . A día de hoxe
o sector servizos é o que ten máis salida laboral , polo tanto
ser cociñeiros / as de restaurante sempre vai ter unha elevada de
manda . A cociña moderna é unha tarefa bastante creativa posto que hoxe
nas escolas de cociña os profesores ensínanlles aos alumnos a
cociña moderna e nun restaurante ou que os principiantes ensínen
lles aos cociñeiros máis veteranos as novas técnicas de cociña
sempre estivo ben visto .
Por outra banda , a gastronomía na actualidade está de moda .
Pódense apreciar na gran pantalla programas de cociña en nume
rosos canales canles de televisión . Por iso , os xoves a mocidade que se in
teresa pola gastronomía e cociña unha parte o fan porque está de
moda . Na actualidade as modas están moi presentes nas nosas vidas
e por l o cal os xoves interésanse .
Nestos momentos a cociña está a ser unha moda no país polos
numerosos programas de televisión que están a emitir, . pódese dicir que a cociña na actualidade está a ser
Tamén , como motivos a favor do cambio cultural cabe mencionar que
a xuventude interesada na gastronomía , aprende moitos pratos e
tamén costumes diferentes e descoñecidas posto que en determinados
países comen pratos moi diferentes ca os pratos típicos de aquí
e por iso é unha boa maneira de coñecer culturas diferentes e
sabores diferentes . Nutrirse de coñecementos novos está ben .
En resumo , a gastronomía está a dar un desenvolvemento cultural
bastante elevado pola gran oferta l aboral na actualidade , as novas
culturas e a aportación das escolas de cociña actuais a restauran
tes que elaboran comidas máis tradicionais .
Legenda:
Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido
Download current view as TXT