GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0409

ABAU/2016-2017/CD11/xuño/17

Commission11
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

A gastronomía cada día está sendo máis popular. Ahora os estudantes demandan cada vez máis a hostalaría.

Á xente gustalle moito ir a un restaurante con boa comida, sobretodo cando está de vacacións nun lugar e quere probar boa comida típica. O certo é que en Galicia a gastronomía non se pode queixar, temos moi boa cociña e sobretodo moi boass alimentos como o marisco e o peixe fresco.

Esta nova pasión pola gastronomía eu creo que vén dada de que cada vez a xente pode viaxar máis e grazas ao turismo vanse aprendendo cousas novas e tes clientes novos. Ademáis diso, os salarios son maiores e pódeste gastar máis cartos que antes. Tamén axudan os programas de televisión de cociña, que fan que queiras probar cousas novas. Ata hai xente que fai recorridos de restaurantes nalgúns lugares para probar toda a comida típica.

Na miña opinión, a cociña non vai ir para atrás, é un cambio cultural duradeiro que cada vez vai ir a máis xa que hai cociñeiros formándose cada día e cada vez, grazas a esta mellora, están aumentando en melloría.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT