GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0439

ABAU/2016-2017/CD12/xuño/14

Commission12
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

No En pleno século XXI houbo moitas cousas que acadaron moita importancia como as tecnoloxías, pero tamén o mundo da cociña. A verdade é que cada vez hai máis xente metida neste mundo e con interese para aprender.

Anos atrás, non fai moitos, a cociña era algo reservado para as mulleres, unha tarefa máis das moitas outras que tiñan e simplemente tiña a utilidade de dar alimentar. Pero na actualidade o campo da cociña foi mellorando e cadea vez de maneira máis rápida. Homes e mulleres, os dous sexos interesados na cociña, buscando novos sabores , texturas. Non creo que sexa unha moda nin unha tontería, xa que o que creo é que o campo gastronómico é un campo moi amplo e moi interesante. A xente di que somos o que comemos e en parte é verdade. É moi importante saber o que estamos comendo e como o estamos comendo e o mundo da gastronomía preocúpase tamén diso,. de estud Son cada vez máis gastro os cociñeiros q os que buscan un ingredi nun ingredientes, millóns de utilidades. A súa desvalorización paréceme algo moi ignorantes por todos aqueles que o fagan. A xente busca novos espazos para investigar e ese é un campo interesante.

En conclusión o mundo da cociña é un mundo que aínda se descubriu ahora debido a curiosidade da xente. Sempre foi un espazo reservado para as mulleres no que agora participan tanto homes coma mulleres.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT