CORT_0467
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/02
Commission | 13 |
Examination date | Xuño |
Topic | Consumo e produción |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
A situación gastronómica cambiou moito na maioría dos
países de todo o mundo, cada un coa súa cultura
propia. Mais estos cambios que adoptaados polo mundo da
cociña xeráronse ao mesmo ritmo ca noutros campos.
A sociedade situación de todo o mundo evolucionaeadopta, nalgúns sectores, de
xeito espectacular. No pasado non era tanta a necesidade
da comida rápida ou "fast food", término xa adoptado
pola maioría da poboación en consecuencia desta evolución, máais hoxe en día é moi útil útil e resulta, en oca
sións, imprescindible.
O xurdimento de novas compañías que permitiron o desenvol
vemento da gastronomía foi esencial. O mundo da cociña, os
restaurantes, bares, etc, están intimamente relacionados co
mundo laboral. As xornadas son moi amplas, ás veces
o traballo está lonxe do fogar ou calquera outras situacións
obrigan aos traballadores a comer almorzar, ou cear ou
simplemente tomarse un respiro fóra da casa, por
maior comodidade.
Todos estos cambios permiten, por a modernización
de moitos sectores, neste caso do gastronómico, mais,
pola contra, contribúen á perda progresiva da cultura
culinaria.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT