GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0468

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/03

Commission13
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Nos últimos tempos a gastronomía e a cociña acadaron moita populariedade. Isto podémolo ver, nos diferentes programas de televisión que se ofrecen. Moitos deles están enfocados a unha cociña profesional, máais todos coincidemn nunha cou nun aspecto, qpara cociñar cos elaborar cociña moderna, primeiro hai que saber cociñar a tradicional xa que non podes constru construír unha casa comezando polo tellado.

A súa principal causa , e o desexo de cociñar de forma minimalista e chegar a ser un grande chef. Isto é unha moda pasaxeira. xa que aAínda que a cociña minimalista sexa máis bonita que a tradicional, iste alimenta non alimenta como a tradicional. Se fixésemos unha enquisa de cantas persoas non teñen fame despois de ter degustado cociña dese xénero, a resposta sería mínima. Un dos factores, penso que é que A maioría das persoas diría que sigue tendo fame e que prefire a cociña tradicional.

Como conclusión, a gastronomía acadou moita populariedade cos últimos anos debido aos programas de televisión e a vontade da xente de querer cociñar, mais todo iso é unha moda pasaxeira xa que ninguén quere comer toda a súa vida vida cociña minimalista, e nós como galegos galegos, os primeiros.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXT