GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0482

ABAU/2016-2017/CD13/xuño/17

Commission13
Examination dateXuño
TopicA gastronomía

Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.

Se miramos cara hai uns cantos anos atras daremonos conta de que na actualidade realizáronse numerosos cambios, e como non, tamén se realizaron cambios no ámbito da gastronomía. Se hai uns anos nos preguntabamos que que teríamos para comer, normalmente era o mesmo, mais agora xa non é así, agora a pregunta é que teremos como novidade para comer. A gastronomía sofreu unha gran evolución xa que cada vez son máis as persoas buscamos a innovación e a exploración de cousas novas que provoca que os grandes cociñeiros deste novo século teñan que realizar cuantiosos esforzos para que cando acudimos a ditos restaurantes poidamos disfrutar de estao que podemos chamar innovación e que tanto nos gusta.

O certo é que quizais esteamos falando dunha moda pasaxeira como é a moda no ámbito referido a roupa, quizais sexa un momento de debilidade no que condicionados polo proceso de innovación que esta sufrindo a nosa sociedade, desexeamos satisfacer esto coa comida. Máis todo apunta a que este proceso de innovación gastronómica vai quedar asentado durante un longo proceso período porque son moitas as personalidades que se están especializando neste ámbito o que acabará provocando unha gran riqueza cultural.

Así, as numerosas persoas, que se adican a isto, os gastrónomos, vai están provocando que España se configure como un gran país potencia en material gastronómico.


Legenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Download current view as TXTMulti-token Annotation