CORT_0482
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/17
Commission | 13 |
Examination date | Xuño |
Topic | A gastronomía |
View options
Text:
Show:
Tags:
Javascript seems to be turned off, or there was a communication error. Turn on Javascript for more display options.
Se miramos cara hai uns cantos anos atras daremonos conta de que na
actualidade realizáronse numerosos cambios, e como non, tamén se realizaron
cambios no ámbito da gastronomía. Se hai uns anos só nos preguntabamos que
que teríamos para comer, normalmente era o mesmo, mais agora xa non é así, agora a pregunta é que teremos como novidade para comer. A gastronomía
sofreu unha gran evolución xa que cada vez son máis as persoas buscamos a
innovación e a exploración de cousas novas que provoca que os grandes cociñeiros
deste novo século teñan que realizar cuantiosos esforzos para que
cando acudimos a ditos restaurantes poidamos disfrutar de estao que podemos
chamar innovación e que tanto nos gusta.
O certo é que quizais só esteamos falando dunha moda pasaxeira como
é a moda no ámbito referido a roupa, quizais sexa un momento de
debilidade no que condicionados polo proceso de innovación que esta sufrindo
a nosa sociedade, desexeamos satisfacer esto coa comida. Máis todo apunta
a que este proceso de innovación gastronómica vai quedar asentado
durante un longo proceso período porque son moitas as personalidades
que se están especializando neste ámbito o que acabará provocando unha
gran riqueza cultural.
Así, as numerosas persoas, que se adican a isto, os gastrónomos, vai están
provocando que España se configure como un gran país potencia en material
gastronómico.
Legenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Download current view as TXT
• Multi-token Annotation