CORT_0070
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/14
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 181 |
Número de lemas | 98 |
Densidade léxica | 54 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 30.17 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 57 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 11 |
Número de parágrafos | 2 |
Media de enunciados por parágrafo | 3 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomia galega nas últimas décadas incrementou moitísimo a súa produción. As
causas principais dende o meu punto de vista é o gran nivel de turismo nas nosas
cidades. Galicia goza dunha comida que ós estranxeiros chámalles a atención, polo
que se decide explotar ese forte e ofertar unha ampla gama de productos. Isto
non só pasa en Galicia, no resto do mundo hai moitísima comida exótica que
a xente ten ansia de probar aínda que teña unha pinta asquerosa. Sí que é ver
dade que moitas veces certos alimentos chaman a atención por moda, porque
todo o mundo fala deles e todo o mundo probounos, máis moitos deles segura
mente xurdiron da fama e hoxe en día son a comida máis típica ou unha delas.
Penso que a todo o mundo gústalle a comida polo que tanto as innovacións
como 'o de sempre' debe ser probado por todos, aínda que sí que me parece
un pouco absurdo o feito de que un alimento sexa unha moda, xa que debería
ser vista de igual forma que o resto, a función é a mesma.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra