CORT_0170
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/33
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A evidencia nos di que o ser humano mellorou as súas
condicións alimentarias desde o principio dos tempos, polo que
é evidente que a cociña acade un valor maior e se faga
popular. Sinceramente non creo que sexa unha moda pasaxeira,
de feito xa desde fai anos que os programas gastronomicos
na televisión gañaron unha audiencia destacable.
As causas son, en primeiro lugar, o estudo dos valores de
cada alimento, que grazas a ciencia podemos entender a
forma na que nos vai a favorecer cada un deles. Outras
causas son a variedade de ciclos e estudos proporcionados
ós estudantes, ou por herencia familiar. Neste último
caso, é destacable decir que no tempo dos nosos avós ,
a cociña, , o feito de cociñar, era máis dado que hoxe
en día, que estamos acostumados a comida de lata ou
comida rápida.
A alimentación, ao mellorar a calidade ao longo dos
anos, mellorou a saúde en xeral das persoas. Hoxe somos
máis altos grazas á alimentación, e enfermamos menos pola
mesma razón. Deste xeito quero decir que todo o que
ten que ver co estudo da gastronomía, é positivo e beneficioso
para todos nós, e hai que apoialo.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra