CORT_0484
ABAU/2016-2017/CD13/xuño/19
Comisión Delegada | 13 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a cociña e a gastronomía
puxeronse de moda no noso país, mais, é certo
producto dun cambio na cnosa cultura, ou pola
contra, resultado dunha moda?
Baixo a miña opinión tratase en
gran medida dunha moda, si ben é certo
que a gastronomía pode ser considerada unha
arte, e de feito para min éa. Para min esta
gastronomía, da que fala o autor é un reflexo
da nosa cultura e dao progreso. Pero ten a sua
parte de moda e unha cultura eimportada do exterior
Na miña opinión deberíaselle dar máis valor
a gastronomía tradicional, pois e a propia da nosa nación, e non deberíamos olvidar que o
obxectivo da comida máis importante é alimentar.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra