Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron moita popularidade,
xa que a de antes era ao típicao prato da avoa, que eu nos mesmos
lugares de sempre.
Ben é certo que a calidade é magnífica e por así dicilo "vas ao seguro".
sen embargo, nNa última década viuse como os se foron abrindo restaurantes
en moitos lugares, con comida "moderna", innovadora, de mezclas de sabores
e de diferentes part culturas do mundo, o que fan enriquecer as persoas.
A todo isto no cómpre sumarlle a creación de postos de comida rápida pola
sobre vehículos ou en locais.
Agora na rúa podese ver a unha persoa comendo un cucu corrosco de croquetas,
un xeado dobre e ata bebendo unha sopa china, cousa que antes non
pasaba.
Tamén é necesario ter en conta que agora hai servizo a domicilio, non só de
pizzas, senón de todo tipo de comida, e é tan fácil como chamar por teléfono
e pedila ou mesmo utilizando unha aplicación co móvil.
Sen Porén, cómpre non
Porén, cómpre non esquecerse da gastronomía de antes.
Aquela que un prato xa te cheas. É certo que non tiña ten unha gran variedade
de alimentos con respecto á de hoxe e sabores en comparación ca de hoxe, sen
embargo ao probala levamos non haberá comida feita con máis paixón ca
esa.
En definitiva, a gastronomía de hoxe foi creándose a partir de innovacións
nas técnicas de elaboración e a mezcla de sabores das ca anterior. Calquera
das dúas esta boa e hai Uns prefiren unha e outros a outra, pero
polo que cómpre non perder ningunha das dúas, xa que para gustos,
"sabores"!