CORT_0399
ABAU/2016-2017/CD11/xuño/07
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 11 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía |
Número de palabras | 203 |
Número de lemas | 96 |
Densidade léxica | 47 |
Número de enunciados | 10 |
Media de palabras por enunciado | 20.30 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 29 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 8 |
Número de parágrafos | 3 |
Media de enunciados por parágrafo | 3.33 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron
moita popularidade. A xente viaxa moito e gústalle
probar platos de moitos países diferentes. Posiblemente
isto poda ser unha moda pasaxeira como moitas outras
pero axuda a coñecer moitas culturas e gustos diferentes
respecto á zoa xeográfica .
O mundo da cociña é un mundo moi interesante a través
do cal podes coñecer moitas culturas, razas, persoas
doutros países e incluso linguas extranxeiras ao
viaxar polo mundo. A causa de que a cociña se esté
expandindo a este nivel posiblemente sexa que a xente
cada día está moi formada e interesase por todos
os ámbitos culturais. Paréceme unha sensación moi
interesante a de probar sabores que nunha antes
degustaras. O máis probable é que moitos dos sabores
non lles gusten á xente xa que cada un está acostumado
ós sabores do seu país.
Paréceme unha moi boa iniciativa noticia que a cociña esté chegando
a tan altos niveis e que cada vez se esté a converter
nun mundo tan complexo e refinado. A cultura debería
seguir crecente de forma semellante. Creo que da coci boa
cociña ningunha persoa se canse e que esta moda vai
ser duradeira e cada vez a xente moito máis esixente
cos pratos.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra