CORT_0584
ABAU/2016-2017/CD17/xuño/09
Ano de redacción | 2017 |
Curso | 2º de Bacharelato |
Comisión Delegada | 17 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Xénero | Argumentativo |
Materia | Lingua e literatura galegas |
Tema | A gastronomía
|
Número de palabras | 143 |
Número de lemas | 86 |
Densidade léxica | 60 |
Número de enunciados | 6 |
Media de palabras por enunciado | 23.83 |
Número de palabras do enunciado máis longo | 43 |
Número de palabras do enunciado máis curto | 5 |
Número de parágrafos | 4 |
Media de enunciados por parágrafo | 1.50 |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Certo é que nos últimos tempos esta acadando gran
sona o mundo da gastronomía grazas . e ao
auxe que se lle está dando no mundo televisivo con
programas como Masterchef (e similares) entre outras razóns.
Pero, por que tanto auxe? Canto tempo durará esta moda?
Creo que non estamos ante algo pasaxeiro, xa que a
gastronomía ocupa os nosos días e etrátase da seña
de identidade de cada un de nós, tanto da zona onde
vivimos como a nivel individual.
Ademáis, é un tema moi importante xa que dela pende
o benestar de cada un, relacionada directamente coa saúde
das persoasnas.
Polo tanto, a todos nós nos interesa que este fenómeno
perviva durante moitos anos, e debería ser un fenómeno popular
non so na nosa zona senón a nivel internacional porque,
como dixen, unha sociedade que goce dunha gastronomía
saudable gozará dun maior benestar.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt