CORT_0157
ABAU/2016-2017/CD05/xuño/20
Comisión Delegada | 05 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Hoxe en día vemos na tele concursos de cociña como o de "Masterchef", vemos tamén que
os restaurantes Españois están ben situados na listaxe dos mellores do mundo, vemos que
o mellor cociñeiro do mundo é Español... A quen non lle gusta que alguen do seu país ou
algo relacionado co seu país sexa o mellor en algo? (En algo bó por suposto e non como
que sexamos un dos países máis corruptos de Europa).
Este interese de hoxe en día pola cociña Española é un interese que se retroalimenta: porque
"Fanse concursos de cociña porque dá cartos, da cartos porque hai interese, hai interese pola existencia
de Españois galardonados con grandes premios da cociña mundial e pola existencia de concursos de
cociña televisivos, hai concursos televisivos de cociña porque...."
Así unha e outra vez ata que un deses dos elementos da cadea falle (pode non fallar nunca
ningún)
Ben certo é que tivo certo é que tivo que haber algunha causa, senón o ciclo non tería
comezado. Persoalmente, creo que a causa está na aparición dos nos medios de comunicación de
noticias relacionadas con premios a grandes chefs cociñeiros e restaurantes Españois
de España.
Para finalizar, aínda que pode ser unha moda pasaxeira eu creo que deixará unha
pegada na nosa cultura e fará que a hora de comer nun restaurante ou comer fóra da
casa pensemos máis no labor que fan no seu traballo todos os integrantes do equipo dun dun
restaurante.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt