GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0335

ABAU/2016-2017/CD09/xuño/08

Comisión Delegada09
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Sen duda, a gastronomía modificou o seu papel na sociade e medrou a súa importancia. En tempos pasados a única finalidade da comida era alimentarse, facíase por necesidade.

Co tempo a comida converteuse nun agasallo e cocinala un arte pasou a ser arte.

Hoxe en día temos moitos programas dedicados a cociña, saber cocinar é agora necesario e quen o fai de forma que o resultado sea ata certo punto excepcional, pode convertir da cociña a súa profesión.

Convertemos comer nunha actividade de ocio e incluso podemos chegar a sentir ledicia ao facelo cando o facemos.

Tamén existen moitas revistas de gastronomía onde falan dos mellores chefs, os restaurantes de máis calidade ou temos outras nas que vemos consellos para a cociña diaria.

Nun principio podemos pensar que é unha moda do momento, pero tan temos que facer un percorrido xeral pola evolución da gastronomía para saber que vai seguir crecendo pois ninguén quere renunciar a un mellor sabor.

Polo tanto e na miña opinión, penso que a importancia que teñe agora a gastronomía pode mellorar non é algo pasaxeiro, é un cambio na mente social que non penso que de cambie, polo menos por agora.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra