CORT_0539
ABAU/2016-2017/CD15/xuño/12
Comisión Delegada | 15 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Dende o século XIX, o planeta enteiro foi evolucionando
moi rápidamente. Coa industrialización global, e o encontro
de moitas técnicas e tácticas novas, o campo alimentario
dos alimentos creceu moi fortuitamente.
Dado isto moitos cociñeiros tiveron moitas facilidades para
experimentar con produtos, sendo unha moda pasaxeira.
Para comezar todo isto foi bó. A natanlidade foi
crecendo moito, e a mortandade diminuindo.,
e todo isto foi dado pola boa nutrición que
se creara. Non obstante, hoxe en día a nutrición
está moi coidada e sen nos paísens desenvolvidos
non hai mortes derivadas de mal nutrición.
A pesar diso, a xente non está conforme ca comida
que temos hoxe en día. Agora as ideas gastronómicas
céntranse en buscar comida que nutra pero non engorde
ou ben comida aditiva. Por isto, os cociñeiros
xa están empezando a cociñar produtos feitos
a través da ciencia, os cales aportan sabores
e nutrientes pero non aportan grasas.
Realmente, isto é unha inutilidade. Cada persoa ten un
metabolismo, e engorda dunha maneira ou outra.
Os alimentos sintéticos poden ser bo moi bós pero
nunca chegarán a altura dos alimentos naturais.
Asi que como conclusión, decir quée é moi bó comer
alimentos naturais, e para non engordar, o que ten
que comer cada ún son alimentos en cantidades
adecuadas.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt