CORT_0723
ABAU/2016-2017/CD21/xuño/14
Comisión Delegada | 21 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
A gastronomía na sociedade moderna convertíuse nun negocio moi popular debido á cantidade de innovacións
que se deron na cociña estes anos. A xente xa non busca comer por comer e prefeire degustar un bó plato
aún a pesar do seu exae esaxerado precio antes que comer calquera cousa por dous "duros". Tamén a
gastronomía popularizouse no ámbito da televisión, comercializando así a imaxe de chef culinario que
calquera persoa quixera ser ou mesmo á a figura do catador, creendose cada individuo un degustador
profesional e apto crítico de calquera comida que lle poñan delante. Outros dos factores importantes
da gastronomía, é a soberbia por parte daqueles adiñeirados que buscan a maior ostesnsintade á hora
de comer e buscan pratos a prezo de petróleo só pola súa exquisitez. En mi opinión é unha moda pasa
xeira que non vai durar moito tempo debido á cantidade de innovacións xa vistas na cociña de diferentes
culturas e tipos de comida variantes de comidas comúns, polo que non dentro de moito xa non haberá
con que impresionar ó cliente e recurrirá ás típicas comidas que pódense encontrar en calquera parte.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt