CORT_0003
ABAU/2016-2017/CD01/xuño/03
Comisión Delegada | 01 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía |
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Nos últimos anos a gastronomía e a cociña acadaron
moita popularidade debido principalmente á exposición
e difusión dos medios de comunicación.
Os medios de comunicación e as redes sociais xogan un
papel determinante, xa que en moitos casos é por
onde dan a coñecer novos locais ou restaurantes ademáis
de cociñeiros ou chefs. Con relación a isto, a publicidade
a través de comentarios ou fotografías compartidas nas
redes sociais son un bo escaparate para ofertar o
restaurante; normalmente todo o citado anteriormente é
difundido por unha ou varias persoas con importancia ou
coñecidas socialmente debido a súa traxectoria profesional
a cambio de unha remuneración ou compensación económica.
En primeiro lugar, creo que nos últimos anos estase
a cambiar ou modernizar o camb concepto que ata
entón tiñamos da cocina e da gastronomía, e isto
débese, como dixen anteriormente, a difusión que se lle está
dando á gastronomía. Por outra banda, en canto ao contido
e as técnicas empregadas na gastronomía actualmente
son completamente distintas as de anos atrás debido
principalmente a innovacións técnicas ou tecnolóxicas
ademáis do descubrimento de novas fontes de imaxinación.
En conclusión, a gastronomía experimentou grandes
cambios e esta viuse axudada pola difusión nos
medios de comunicación e nas redes sociais.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt