GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0139

ABAU/2016-2017/CD05/xuño/02

Comisión Delegada05
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización

Hoxe en día o ámbito de cociñar pasou de ser unha actividade empregada para a supervivencia a ser un dos maiores hobbies de moitísimas persoas, aparecendo frecuentemente en medios tales como a televisión a través de programas de gran fama como por exemplo "Máster Chef". Pero a que é debido esta moda?

A resposta é sencilla: á súa constante presencia na nosa existencia dende os tempos máis primitivos. O ser humano sempre destacou pola súa obsesión coa perfección, mellorando e optimizando todos os procesos que realizaban en busca de maiores beneficios, e a comida non ía ser unha excepción.

É normal que unha actividade que nos acompañou tanto tempo e que foi evolucionando connosco nos chame tanto a atención, xa que ao mesmo que satisface un dos nosos instintos máis básicos (o alimentarse), serve de claro exemplo de que o ser humano é capaz de perfeccionar case calquera cousa co rodea. Miles de espectadores encenden a televisión cada día co único fin de ver que as baixo a manga elaborou o concursante, esperando que este se supere a si mesmo a medida que pasa o tempo.

É por iso que a cociña é e será sempre un hábito tan popular, xa que é o claro exemplo da determinación e instinto que caracteriz nos caracteriza.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra