CORT_0202
ABAU/2016-2017/CD06/xuño/13
Comisión Delegada | 06 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Actualmente a cociña e a gastronomía
están a acadar unha inmensa popularidade,
motivada polo crecente aumento do sector
hosteleiro, o cal provocou unha gran competi
tividade e polo tanto unha necesidade de ofrecer
mellores platos. Po Debido á crise económica que
estamos a sufrir, estos hosteleiros buscan, ademais
de grandes platos, prezos asequibles. Por iso
triunfan aqueles lugares onde existe unha
boa calidade-prezo.
Antes os prezos non tiñan grandes variacións,
pero nos tempos que corren, existe cociña para todos os bolsillos. Nas grandes cociñas abunda
tamén a incorporación de novas tecnoloxías para
a mellora dos platos e o uso de novos produtos
químicos que anteriormente non existían, e todas as
innovacións que está a recibir a curiosidade
coas que está a contar a cociña des
pertan a curiosidade de moitos comensales.
A popularidade que está alca acadando o
mundo gastronómico que mesmo nas televisións
se emiten programas de cociña. Sen dúbida
algunha esta popularidade non será un fenó
meno unicamente pasaxeiro senón que cada vez
a cociña ofrecerá p platos mais elaborados,
con novas presentacións, novos produtos etc. ... a A
gastronomía pode considerarse como unha
ciencia mais que estará actualizándose todo
o tempo co fin de mellorar, quen sabe s
pode ser que no futuro sexa capaz de
reunir o sabor dunha comida en tan
só unha simple cápsula.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt