ABAU/2016-2017/CD13/xuño/17
Anotación multipalabra
Anotacións
Linguistic area
Grammar
Annotation of multi-token units.
Se miramos cara hai uns cantos anos atras daremonos conta de que na actualidade realizáronse numerosos cambios, e como non, tamén se realizaron cambios no ámbito da gastronomía. Se hai uns anos só nos preguntabamos que que teríamos para comer, normalmente era o mesmo, mais agora xa non é así, agora a pregunta é que teremos como novidade para comer. A gastronomía sofreu unha gran evolución xa que cada vez son máis as persoas buscamos a innovación e a exploración de cousas novas que provoca que os grandes cociñeiros deste novo século teñan que realizar cuantiosos esforzos para que cando acudimos a ditos restaurantes poidamos disfrutar de estao que podemos chamar innovación e que tanto nos gusta.
O certo é que quizais só esteamos falando dunha moda pasaxeira como é a moda no ámbito referido a roupa, quizais sexa un momento de debilidade no que condicionados polo proceso de innovación que esta sufrindo a nosa sociedade, desexeamos satisfacer esto coa comida. Máis todo apunta a que este proceso de innovación gastronómica vai quedar asentado durante un longo proceso período porque son moitas as personalidades que se están especializando neste ámbito o que acabará provocando unha gran riqueza cultural.
Así, as numerosas persoas, que se adican a isto, os gastrónomos, vai están provocando que España se configure como un gran país potencia en material gastronómico.
Vista de texto