GALEGO | ENGLISH | ESPAÑOL

CORT_0069

ABAU/2016-2017/CD03/xuño/13

Comisión Delegada03
Convocatoria de exameXuño
TemaA gastronomía

Opcións de visualización

Texto:

Mostrar:

Anotación:


Na actualidade a degustación de novos alimentos e os típicos dun lugar é máis habitual . Isto dase porque é máis fácil coñecer os diferentes produtos que se dan nas diferentes zonas do mundo grazas a Internet. Esto dase xa que a moitas persoas gustalle publicar o que van comendo e tamén, directamente no Google Maps, podes encontrar a calificación que lle dan os usuarios os bares, cafés ou restaurantes.

O meu parecer isto non é unha moda pasaxeira xa que estas recomendacións van estar sempre presentes, aumentando incluso o número de opinións . Tamén esta popularidade da cociña dase porque vivimos nun país cunha economía onde os cidadáns poden permitirse este tipo de luxos. Pola contra nos países menos desenvolvidos estas costumbres non están presentes pero o seu crecemento económico podería fomentala, aumentando así a popularidade da gastronomía.

En resumo, non é unha moda pasaxeira que desaparecera co tempo senon que pervivira mentres a nosa economía permítanos estas costumes.


Lenda:

Lectura difícilTexto borrado Texto engadido


Descargar vista actual como txtAnotación multipalabra