CORT_0069
ABAU/2016-2017/CD03/xuño/13
Comisión Delegada | 03 |
Convocatoria de exame | Xuño |
Tema | A gastronomía
|
Opcións de visualización
Texto:
Mostrar:
Anotación:
Javascript parece apagado ou hai un erro de comunicación. Acende Javascript para máis opcións de visualización
Na actualidade a degustación de
novos alimentos e os típicos dun lugar é
máis habitual . Isto dase porque é máis
fácil coñecer os diferentes produtos que se
dan nas diferentes zonas do mundo grazas
a Internet. Esto dase xa
que a moitas persoas gustalle publicar o
que van comendo e tamén, directamente no Google Maps,
podes encontrar a calificación que lle
dan os usuarios os bares, cafés ou
restaurantes.
O meu parecer isto non é unha moda
pasaxeira xa que estas recomendacións van
estar sempre presentes, aumentando incluso o
número de opinións . Tamén esta
popularidade da cociña dase porque vivimos
nun país cunha economía onde os cidadáns
poden permitirse este tipo de luxos. Pola contra
nos países menos desenvolvidos estas costumbres
non están presentes pero o seu crecemento
económico podería fomentala, aumentando
así a popularidade da gastronomía.
En resumo, non é unha moda pasaxeira
que desaparecera co tempo senon que pervivira
mentres a nosa economía
permítanos estas costumes.
Lenda: | Lectura difícil • Texto borrado • Texto engadido |
Descargar vista actual como txt
• Anotación multipalabra